Black Circles

Kumhon renkaat testissä

Olemme pyrkineet helpottamaan rengasvalintaa kokoamalla omaan rengastietämykseemme ja asiakaspalautteeseen perustuvia tietoja myymistämme Kumhon renkaista, jotta voit valita omiin ajotottumuksiisi sopivimman renkaan.

 

Kumho 769

Kumho 769

Kumho on eräs alan vähiten tunnetuista laatuvalmistajista. Luokittelemme nämä renkaat kilpailijoidensa Firestonen ja Dunlopin yläpuolelle. Kumho sponsoroi monia autourheilutapahtumia kaikkialla maailmassa sekä radalla että maastossa. Kumho 769 on hiljattain solminut alkuperäisten varusteiden sopimuksen Volkswagen Poloon. Pidämme 769:n suorituskyvystä ja pidämme sitä edullisempana vaihtoehtona katusuosikillemme Pirelli P6000:lle. Kumho 769-renkaista ei oikeastaan voi sanoa mitään pahaa, sillä ne ovat edullisia, erittäin korkealaatuisia ja pitkäikäisiä. Mitä muuta enää tarvitaan?

Käyttöikä: 4/5
Käsittely: 3.5 /5
Melu: 3.5 /5

 

Kumho Ecsta

Kumho Ecsta

Tämä oli aikoinaan ehdoton suosikkimme. Se on halpa, kestää ikuisuuden, on hyvännäköinen ja todella mukava. Kumho Ecsta on kuitenkin saanut viime vuosina kilpailijoita muista valmistajista, erityisesti kiinalaisista ja japanilaisista. Odotamme täysin odotetusti, että Kumho esittelee jotain todella nerokasta seuraavassa mallistossaan, mutta toistaiseksi tyydymme kehumaan luokkansa huippua Kumho Ecstaa. Jos olet valmis käyttämään hieman enemmän rahaa, valintasi voi olla myös Toyo Proxes tai Falken.

Käyttöikä: 3.5 /5
Käsittely: 4/5
Melu: 4/5